نحوه بار زدن درست وسایل در ماشین باربری

نحوه بار زدن درست وسایل در ماشین باربری

نحوه بار زدن درست وسایل در ماشین باربری چگونه است؟ آیا با نکات مهم جهت بارگیری در ماشین‌ های باربری آشنایی دارید؟ برای حمل و نقل و باربری بین شهری یا باربری برون شهری یکی از موارد مهمی که همواره مورد توجه قرار می‌گیرد و باید با دقت کافی داشته باشید، نحوه بار زدن درست وسایل در ماشین باربری می‌باشد. به این ترتیب بار مورد نظرمان تا رسیدن به مقصد هیچگونه آسیبی نمی‌بیند. در این مقاله نحوه بار زدن درست وسایل در ماشین باربری و نکات مهم در خصوص آن را بررسی می‌کنیم.

نحوه بار زدن درست وسایل در ماشین باربری

اگر تجربه اسباب کشی و جابجایی بارهای مختلف را داشته باشید، حتماً به این موضوع واقف هستید که نحوه بار زدن درست وسایل در ماشین باربری یکی از موارد بسیار اساسی جهت حمل بارها می‌باشد. موارد زیر از جمله مراحل مهم جهت بار زدن وسایل در داخل ماشین‌های باربری محسوب می‌شود:

  1. بسته‌ بندی درست وسایل و آماده‌سازی خودرو | بار زدن درست وسایل

پیش از هر کاری حتماً از آماده بودن خودرو مورد نظر اطمینان داشته باشید، چون کف خودرو نباید دارای هیچگونه لغزندگی بوده و در صورت امکان به وسیله موکت پوشیده شده باشد. سپس باد لاستیک‌ها به درستی تنظیم شود، چون در هنگام حمل بار فشار زیادی بر روی لاستیک‌ها اعمال می‌شود. تا حد امکان خودرو مسقف بوده و راننده تجهیزات لازم مانند گیره‌ها و طناب را جهت مهار بار و محکم کردن وسایل در اختیار داشته باشد.

پس از آنکه از وضعیت خودرو اطمینان پیدا کردید، حال نوبت به رعایت کردن نکات دیگری می‌رسد که مهمترین آنها عبارتند از:

  1. نحوه چیدن وسایل در داخل ماشین باربری

برای چیدمان درست وسایل در داخل ماشین آنها را به چند دسته وسایل سنگین، وسایل بزرگ و نیمه سنگین، کارتن‌های سنگین، کارتن‌های سبک، کارتن‌های حاوی وسایل شکستنی و… دسته‌بندی می‌کنند. واضح است که چیدمان وسایل سنگین و نیمه سنگین کمی دشوار است و دقت و توجه بالایی را می‌طلبد. چون حمل و جابجایی آنها دشوار است و باید آنها را با دقت بالا و کمترین فاصله‌ای در داخل ماشین کنار یکدیگر بچینید.

سپس لابلای این وسایل را با پارچه یا پتو بپوشانید. البته توجه کنید که وسایل شکستنی را در قسمت بالا قرار دهید تا بر اثر فشار دچار آسیب نشوند. پس از آنکه وسایل سنگین و نیمه سنگین را جاسازی کردید حال نوبت به جاسازی کارتن‌های حاوی وسایل شکستنی می‌رسد که آنها را باید با احتیاط حمل کنید. از طرفی هرگز آنها را در قسمت کف خودرو قرار ندهید و سعی کنید اطراف آنها را با پتو و پارچه بپوشانید، اما اگر این وسایل کف خودرو قرار گرفتند کف باید به مقدار کافی ضربه‌گیر داشته باشد.

نحوه چیدن وسایل در داخل ماشین باربری

  1. استفاده از ابزارهای مهار بار

پس از آنکه چیدمان وسایل به طرز صحیحی انجام شد، جهت ایمنی بیشتر بارها و حمل صحیح آنها تا مقصد نوبت به مهار بار می‌رسد. در واقع می‌توان گفت که مهار بار از مراحل مهم و اساسی حمل و نقل بار محسوب می‌شود. برای این کار نیز از ابزار و تجهیزات مختلفی مانند تسمه، زنجیر، سیم بکسل و غیره استفاده می‌شود. به این ترتیب امکان جابجا شدن وسایل بسیار کم است.

این موضوع به ویژه در زمانی اهمیت بالایی پیدا می‌کند که در جاده‌های لغزنده تردد می کنیم یا اینکه قصد جابجا کردن وسایل را در مسافت‌های طولانی داریم. طناب کشی و گره زدن آن به این شکل است که بیشترین زاویه منفجره با قسمت عقب خودرو و بیشترین زاویه حاده در قسمت جلو خودرو به وجود می‌ آید. اگر ماشین اسباب کشی مسقف نبود، می توانید با استفاده از طناب بارها را به کف خود را گره بزنید تا از پرت شدن آنها به بیرون از خودرو پیشگیری کنید.

جمع‌ بندی

در این مقاله نحوه بار زدن درست وسایل در ماشین باربری را بررسی کردیم و چند نکته مهم را جهت بار زدن صحیح وسایل در داخل ماشین‌ های باربری را توضیح دادیم. در صنعت باربری بین شهری یا باربری برون شهری جهت حمل بارها از هر نوع وسیله‌ای از جمله حمل بار بین شهری با وانت، حمل و نقل برون شهری و غیره مسئله بسیار مهم و اساسی نحوه بار زدن درست وسایل در ماشین باربری می‌باشد. به این ترتیب سلامت بار تا مقصد تضمین می‌شود. در سایت ایرانکس بیش تر با نحوه بار زدن درست وسایل در ماشین باربری آشنایی پیدا کنید.

امتیاز دهی

مقالات

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
()
x